Rhino 6000+ kit /PC, Kofferset Abc. adapt&opl. batt. tot 24mm

Dymo Rhino 6000+ -Kit, PC aansluitbaar. Een compleet labelprinter set. Een koffer voor de professionals. ABC-toetsenbord. Gebruik D1 en Rhino

319,62
Prijs per stuk
Voorraad:1
Standaard levertijd 1 stuks zelf op voorraad
remove add
Rhino 6000+ Kit

Productomschrijving

Dymo Rhino 6000+ compleet kofferset met opl. Batterij +adapter, Software,  PC aansluit via USB.  (Compleet set, 6 tot 24mm)

De RHINO 6000+ kit is de ideale printer voor hoogstaande, veeleisende datacom-, elektrische- en MRO-toepassingen, dankzij de revoltionaire, tijdbesparende functies, "sneltoetsen" hoeft u niet langer te zoeken en profiteert u direct van de voorgedefinieerde labeltypes voor het markeren van snoeren en kabels, terminalblokken, schakelpanelen, patspaneellabels etc. Met de intuïtieve grafische interface van de RHINO 6000 maakt, bewerkt en bekijkt u een afdrukvoorbeeld van meerdere labels op een verlicht lcd-scherm.
Een bibliotheek met meer dan 250 gemakkelijk vindbare industriële termen en symbolen besparen u tijd en bovendien kunt u meer dan 1000 eigen labels creëren en direct oproepen.

De RHINO 6000+ is een labelprinter die verbonden kan worden met de PC.
De printer stelt u niet alleen in staat labels vanaf uw PC te downloaden met behulp van de RHINO CONNECT-software en alle Windows®-applicaties, maar biedt ook de mogelijkheid om op de werkvloer in een mum van tijd perfecte labels te maken. Bovendien kunnen alle labels die u hebt gewijzigd eenvoudig naar de computer worden gestuurd.

DEMO -  YouTube Rhino 6000 Video

Eigenschappen & Voordelen

• Het grootste verschil tussen de Rhino 6000+ en 5200 ten opzichte van de Rhino 4200 is het maken van patspaneellabels

• Voor elektrische en datacom-toepassingen
• Door de exclusieve "sneltoetsen" hoeft u niet langer te raden en gecompliceerde menu's te doorbladeren. U kunt nu op een snelle en eenvoudige manier veelgebruikte labeltypes voor draad- en kabelmarkering, wikkels, schakelpanelen, verticale labels, ... ontwerpen.
• Meer dan 250 gemakkelijk vindbare en vooraf geprogrammeerde industriële termen en symbolen voor tijdsbesparing en standaardisering van labeltaken.
• Drukt 6 verschillende Barcodes, streepjescodes af
• 1MB geheugen: om meer dan 1000 labels in op te slaan, inclusief industriële termen, afbeeldingen, logo's en symbolen voor afdruktaken ter plaatse.
• Met de intuïtieve grafische interface maakt, bewerkt en bekijkt u een afdrukvoorbeeld van meerdere labels op ons grootste verlichte lcd-scherm.
• Met het ingebouwde wizards maakt u snel labels in reeksen
• Snijmes en cassette-ejector voor het moeiteloos maken van labels.
• Maakt gebruik van thermische overdrachttechnologie — geen inktcartridges meer nodig! 
• Snel heroplaadbare lithium-ion batterij en batterijniveau-indicator op het scherm zorgen ervoor dat uw RHINO 6000 klaar is wanneer u dat bent
• Geïntegreerde schokbestendige bumper beschermt tegen vallen en geeft toch eenvoudige toegang tot de labelcartridge
Geschikt voor RHINO-labels van 6, 9, 12, 19 en24mm, RHINO Krimpkous 
Voor kantoor omgeving Dymo D1 tape, (D1 tape niet geschikt voor kabels)
Drukt tot max. 4 regels op 24mm tape.

• Compatibel met RHINO CONNECT™-software  voor PC-verbinding 
• Maten 25 X 13  X 7.5 cm  Koffer: 46 X 36 X 11 cm
♦Llitium-Batterij word in - of tijdens gebruik met adapter opgeladen.

Inhoud
De RHINO 6000+ -koffersset bevat: RHINO 6000+ printer, harde draagkoffer, 2X Rhino-tape; 24mm wit Nylontape, 9 mm witte vinyl labelcassette, Li-ion oplaadbare batterijen, adapter en een USB-kabel. 

Link tapeā–ŗ Dymo D1 Tape  ā–ŗ Rhino tape (Nylon -Vinyl -Polyester -Krimpkous)

♦ Voor tape om kabels te rollen kunt u beter Nylon, krimpkous of vinyl tape nemen, u print nummering enkele malen onder elkaar en draai het over elkaar op de kabel. Dymo D1 tape werkt zich los van elkaar door nano techniek in de tape die ervoor zorgt dat deze recht wil zijn.

Presentatie Demo:  link

Software download

Productnummer: 2122966

Staat: origineel Dymo

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag
info@Dymospecialist.nl +31(0)418 671562